Šta su mezoniti?

Ako se pri smehu vide desni u vecoj meri, moguce je korigovati liniju smeha promenom u  usnama. Te korekcije pripadaju  zaglavlju  koje sve oblasti u medicini mogu da imaju ako se doktori dodatno edukuju. To je estetska medicina oblast novijeg datuma i pripada svim granama pa i stomatologiji. Svaki doktor je dovoljno izucio anatomiju i jos kad savlada  tehniku injekciranja-sto doktori stomatologije vrlo cesto  obavljaju u svojoj praksi.Sta vise ona je prethodnica svake intervenice u stomatologiji pa je rutinska intervencija za doktore stomatologije.

Uz korekciju linije smeha moze i oblik,velicina usana,njihova punoca da se menjaju.Materijal koji se koristi za tu priliku je hijaluron.Njime mogu da se popunjavaju bore oko usana koje nastaju starenjem a produbljuju ih pokreti usana  kod pusaca.Uz njih i sve druge bore na licu jer  anatomiju glave i vrata doktori stomatologije narocito detaljno izucavaju.Ovo je filer tehnika.

Estetske korekcije iz estetske medicine su minimalno invazivne,a mnogo koriste  u popravljanju izgleda i revitalizaciji,pa samim tim i u podmladjivanju.

Pored ove tehnike postoje i druge u istom cilju i iste oblasti,kao sto su mezoterapija i intervencija koriscenjem plazme bogate trombocitima.