Prp (platelet rich plasma)

je terapija koji koristi potencijal sopstvenog organizma ,na prirodan nacin,koristeci  trombocite , faktore rasta  i maticne celije cime se podstice  regeneracija i stvaranje novih krvnih sudova i kolagena ,obnavljanje i oporavak tkiva i sprecavanje starenja. Postupak uzimanja krvi je bezbolan i dovoljna je mala kolicina krvi.

Ubrizgavanjem na odredjena podrucija poboljsava teksturu i tonus koze, vidno ublazava bore i oziljke od akni, poboljsava rast i gustinu  kose, uklanja strije, nadoknadjuje kolagen koji se starenjem gubi pa koza postaje zdrava,ishranjena i blistava. U zavisnosti od regije koja se tretira i u zavisnosti od indikacije moze se aplikovati povrsno ili dublje. Alergija je iskljucena obzirom da se koristi sopstvena plazma pacijenta bez sintetickih supstanci.

Rezultati su vidljivi vec posle 2-3nedelje, potrebno je vreme organizmu da se obnavljanje odigra, ali samo nakon prvog puta, kasnije  to vreme obnavljanja se skracuje jer je tada nasa koza naviknuta i uvezbana. Najidealniji rezultati se postizu ukoliko primenimo 3 puta ovaj tretman u razmaku od mesec dana a kasnije je dovoljno jednom ili dva puta godisnje u zavisnosti od prirodnog stanja koze odrzavati postignute efekte.Ukoliko spadate u grupu ljudi sa osetljivijom kozom moze se javiti prolazno crvenilo,manji otoci ili modrice ali one se naravno brzo gube pa nema razloga za brigu.